Nagykereskedelmi ajánlatunk

Használja ki az egyik legnagyobb gumiabroncs választékot Európában!

Ha Ön egy profi a gumiabroncs üzletben, és rendszeresen kíván vásárolni gumiabroncsokat, akkor felkérjük, hogy használja ki versenyképes nagykereskedelmi ajánlatunkat autó-, motorkerékpár- és tehergépkocsi gumiabroncsokra.

Üzleti ügyfélként az alábbi előnyökben részesül:

Ismerjük mi már egymást?

Hogyan léphet velünk kapcsolatba?

Kezdésként, kérjük, ajánlatkéréséről írjon egy rövid e-mailt a Nagybani@delti.com címre az igényelt gumiabroncsok, a cég és az elérhetőségi információk leírásával. Ajánlatunkkal 48 órán belül jelentkezünk.

Hogyan kaphat nagykereskedelmi ajánlatokat?

Amint értesülünk igényéről, nagykereskedelmi ajánlatunkat megfelelően kiigazítjuk. Azt javasoljuk, hogy adatokat automatikusan továbbítsuk. Így csak olyan gumiabroncsokat ajánlunk, amelyek készek az azonnali szállításra.

Delticom_Lager_Sehnde

Rólunk:

Cégünk, a Delticom AG-hoz 15 évvel ezelőtti megalakulása óta gyorsan növekedett, és vált az egyik legnagyobb európai gumiabroncs-kereskedővé általában, és különösen a legnagyobb internetes gumiabroncs-kereskedővé. A vállalatot a frankfurti értéktőzsdén az S-Dax szegmensben jegyzik. 2015-ös összforgalma mintegy 500 M EUR. A cégről szóló további információért, kérjük, látogasson el a www.delti.com portálra.

Regisztráljon most!
AROnagybani

© 2001-2024 Delticom AG - gumik123.com - swebd10