Nagykereskedelmi ajánlatunk

Használja ki az egyik legnagyobb gumiabroncs választékot Európában!

Ha Ön egy profi a gumiabroncs üzletben, és rendszeresen kíván vásárolni gumiabroncsokat, akkor felkérjük, hogy használja ki versenyképes nagykereskedelmi ajánlatunkat autó-, motorkerékpár- és tehergépkocsi gumiabroncsokra.

Üzleti ügyfélként az alábbi előnyökben részesül:

 • Több millió azonnal szállítható gumiabroncs kapható, beleértve a ritka és csúcsminőségű termékeket. Ezt európai szállítóink széles köre tette lehetővé.
 • Nincs minimális rendelés. Egyszerre akár egyetlen abroncsot is vásárolhat viszonteladói áron.
 • A könnyű összehasonlítás érdekében az árak mindent tartalmaznak. A szállítási költségek már szerepelnek a gumiabroncs árában.
 • Különlegesen alacsony árak érvényesek minden, legalább 40 darabos rendelés esetén.
 • Árlista alapú nagykereskedelmi ajánlatok. Az összes prémium és gazdaságos márka mellett specializálódunk az olcsó Goodride, Nankang, Tristar és néhány más márkára. Kulcskérdés a rendelkezésre állás: a legtöbb esetben az ázsiai termelésből származó gumiabroncsok igencsak jó árakon állnak rendelkezésre.
 • A (Continental által Európában készített) Viking márkát kizárólag mi, a Delticom forgalmazza számos EU országban. Kérjük, érdeklődjön, ha ez érdekli.
 • A gumiabroncsokat a legjobb körülmények között tároljuk fő raktárunkban, ahol sok kiváló kereskedő is dolgozik. Németországi, Hannover melletti raktárunkban átveheti az árut, vagy leszállíthatjuk azt Önnek.
 • Akciós termékeink általában nem jelennek meg az internetes áruházunkban. Ezek közé tartoznak a régi, vagy már nem gyártott gumiabroncsok, és a végkiárusítások rendkívül alacsony áron.

Ismerjük mi már egymást?

 • Ha a www.gumik123.com internetes viszonteladói áruházunkban üzleti ügyfél, akkor kérjük, küldjön nekünk egy e-mailt, amely tartalmazza ügyfél-azonosítóját, hogy megismerhesse a nagykereskedelmi megrendelésekre vonatkozó speciális feltételeinket.
 • Ha Ön egy e-kereskedelmi szállító, akkor tájékoztatnia kell minket az Önt érdeklő legfontosabb márkákról, hogy nagykereskedelmi árajánlatot tehessünk. Előfordulhat, hogy vannak olyan gumiabroncsok, amelyeket egészen kiváló feltételekkel tudunk ajánlani.
 • Ha Ön egy Európán kívüli országból való gumiabroncs kereskedő, vagy onnan, ahol nincs internetes jelenlétünk, akkor készek vagyunk légi, tengeri vagy szárazföldi fuvarra kereskedői árakon ajánlani, minimális rendelési feltétel nélkül.

Hogyan léphet velünk kapcsolatba?

Kezdésként, kérjük, ajánlatkéréséről írjon egy rövid e-mailt a Nagybani@delti.com címre az igényelt gumiabroncsok, a cég és az elérhetőségi információk leírásával. Ajánlatunkkal 48 órán belül jelentkezünk.

Hogyan kaphat nagykereskedelmi ajánlatokat?

Amint értesülünk igényéről, nagykereskedelmi ajánlatunkat megfelelően kiigazítjuk. Azt javasoljuk, hogy adatokat automatikusan továbbítsuk. Így csak olyan gumiabroncsokat ajánlunk, amelyek készek az azonnali szállításra.

Delticom_Lager_Sehnde

Rólunk:

Cégünk, a Delticom AG-hoz 15 évvel ezelőtti megalakulása óta gyorsan növekedett, és vált az egyik legnagyobb európai gumiabroncs-kereskedővé általában, és különösen a legnagyobb internetes gumiabroncs-kereskedővé. A vállalatot a frankfurti értéktőzsdén az S-Dax szegmensben jegyzik. 2015-ös összforgalma mintegy 500 M EUR. A cégről szóló további információért, kérjük, látogasson el a www.delti.com portálra.


Ön magánvásárló?

Ha gumiabroncsokat szeretne vásárolni az interneten, kérjük, kattintson a itt gombra.


Ön még nem az ügyfelünk?

Regisztráljon most ingyen