Lakókocsi gumik: Extra üzleti lehetőség kiemelkedő árrésekkel

Wohnmobil Reifen

Spontán életérzés, a „guruló hotel“ nyújtotta szabadság élvezete: a lakókocsik egyre népszerűbbek az utazás szerelmesei körében, hogy szálloda igénybevétele, ill. előre leszervezett útvonal nélkül élvezzék a nyaralást.

Ez a tendencia Önnek, mint gumikereskedőnek mindenek előtt egy valamit kínál: annak az esélyét, hogy növelje az eladásait, mégpedig magas árrésekkel.

Magas árrés lehetőségek a lakókocsi gumi értékesítésben

Mi a koncepció lényege? Annak érdekében, hogy a lakókocsi tulajdonosok gondtalanul élvezhessék a négy kerék adta szabadságot, legtöbbjüknek gumiabroncs- vagy autóalkatrész-szakértő segítségére van szüksége. A műszaki karbantartás mellett ügyfelei megbízható, és mindenekelőtt fenntartható gumiabroncsokat keresnek, s gyakran hajlandóak nagy összegeket áldozni ezekre - végtére is, a következő utazásuk forog kockán!

Teljes választék és a legjobb kereskedői árak – akár saját raktározás nélkül

Amit ez Önnek jelent: Még ha nem is lakókocsikra szakosodott, használja ki ezt az extra üzleti lehetőséget, amit megfelelő tanácsadással és a megfelelő gumiabroncsok értékesítésével nyújthat ügyfeleinek. A lakókocsi gumiabroncs szegmensben kifejezetten jó árréseket lehet elérni. Mindezt saját raktárkészlet fenntartása nélkül.

Használja ki a vásárlás előnyeit a gumik123.com-n keresztül!


  • Legyen teljes körű beszállító - hozzáférést biztosít minden standard mérethez
  • Minden ismert gyártó megtalálható, mint például a Continental, a Michelin, a Pirelli vagy a Maxxis
  • Kiemelkedő vásárlási feltételek már az első gumiabroncstól
  • Spóroljon a költségeken: Külső raktározás a Delticom központi raktárán keresztül
  • Teljes rugalmasság: nincs szállítási költség, nincs minimális mennyiség, nincs semmilyen extra költség
  • Szállítási költség nélkül
  • Szakértő kapcsolattartók és B2B kiszolgáló csapat

Legyen Ön akár gumiabroncs-kereskedő, lakókocsi műhelyt üzemeltető, lakókocsi értékesítő, vagy saját flottával rendelkező bérbeadó cég – spóroljon a költségein, őrizze meg rugalmasságát és lendítse fel az üzletét! Nagyon egyszerű, ingyenes és nem kötelező érvényű.

 

Teszteljen minket: Regisztráljon most kereskedőként

További információk a lakókocsi gumiabroncsokról:

CP típusok:

A lakókocsi gumiabroncsoknak bizonyos feltételeknek kell megfelelniük. Az ún. „CP típusok” kifejezetten lakókocsikra lettek kifejlesztve és engedélyeztetve.

A „CP” típusjel a „Camping”-et jelöli. Ezeket a C típusú gumiabroncsokat („Commercial” vagy „Cargo”), speciális igényekhez, pl. a lakókocsik hosszú szervíz élettartamához optimalizálták. A CP gumiabroncsokat többek között a Michelin és a Continental gyártja.

A CP gumiabroncsokat olyan kemping járművekre tervezték, mint a lakókocsik; megerősített oldalfallal rendelkeznek. A CP típusú gumiabroncsok szerkezete megegyezik a C típuséval, magas terhelési kapacitást biztosítva. A légnyomás jelentősen növelésével a CP típusokkal magasabb teherbíró képességet, egyúttal a mechanikai sérülésekkel szembeni védelmet lehet elérni. A megerősítés több rétegű, pl. a 205/55 R16 99 CP V gumiabroncsban, ami azt jelenti, hogy a gumi akár hosszú élettartam és hosszú állási idő esetén is védelmet biztosít.

Lakókocsi gumiabroncsok értékesítése és tanácsadás: Használja ki a lehetőségeit

Előfordul, hogy a lakókocsi tulajdonosok betérnek a műhelyébe nyaralás előtti felkészítésre? Nagyon jó! Vegye jobban szemügyre a gumiabroncsokat, nézze meg, mutatkozik-e rajtuk sérülés, csökkent légnyomás, vagy az elhasználódás jelei. Az sem árt, ha rápillant a DOT-számra, a gyártási időre.  Különösen azoknál a járműveknél fontos ez, melyeknek hosszú élettartamot szántak – gyakran vannak kitéve a szél és az időjárás viszontagságainak -, a gumiabroncsok fontosságát gyakran alábecsülik, vagy csak kiesnek a látómezőből, elfeledkeznek róluk.

Itt lép be Ön, mint szakértő, aki jó tanácsokkal és szervízszolgáltatással célba talál. A gumik123.com örömmel fog segíteni a megfelelő választásban, a legjobb vásárlási feltételek biztosítása mellett, mindenféle extra költség nélkül.


Ön magánvásárló?

Ha gumiabroncsokat szeretne vásárolni az interneten, kérjük, kattintson a itt gombra.


Ön még nem az ügyfelünk?

Regisztráljon most ingyen