Regisztrálja cégét a gumik123.com oldalon, a szerelőműhelyek és kereskedők internetes szakáruházában.

Mi csak a kínálat a viszonteladók a gumiabroncs és autóipar.

felhasználónév*
cég neve*
kapcsolattartó személy*


Utca, házszám*
Postafiók
Irányítószám*
Helység*
Ország
E-Mail*
Telefon*
Mobiltelefonszám
Fax
Forgalmi adószám
Cégbejegyzésszám

Kérjük, küldje el a cégjegyzék kivonatot 0049 89 208081106
Amennyiben nincs cégjegyzékszáma, küldje el az egyéni vállalkozása bejelentését igazoló iratokat a következő faxszámra:0049 89 208081106.
weboldal

Magamról: * Kiválasztható egy főkategória, amely több alkategóriával rendelkezik.

fizetési feltételek*

Lehetősége van számla kézhezvétele után fizetni. Felhívjuk figyelmét, hogy e fizetési módszer választása esetén tájékozódunk eddigi fizetési szokásairól. Számla utáni fizetés esetén is érvényes és kötelező érvényű a megrendelés.
(+ HUF 1500/Megrendelés)
Hitelkártyaszám:
Érvényesség:
(MMYY e.g. 0923)
Kártyatulajdonos:
Néhány fizetési mód, a pozitív hitel ellenőrzés szükséges.
Minden * -el jelölt mező kitöltése kötelező
Az alábbi kattintva egyetértesz Feltételek és adatvédelmi politika egyetért.

 Forgalmi adószám
Információk a közösségi adószámról

Mi a közösségi adószám?
Az EU-államok közötti kereskedelemben használatos adószám. Akkor szükséges, ha egy vállalkozás egy másik EU-tagállamból szeretne adómentesen árut venni. Az adózás abban az országban történik, ahová az árut szállítják. A nemzeti adóhivatalok az adózási eljárás felülvizsgálatához kérik a közösségi adószámot.

Hogy néz ki ez a szám?
Az adószám az igénylés helye szerinti ország EU-rövidítéséből és további 8 - 12 tagból, főleg számokból áll.

Hol igényelhetem az adószámot?
A helyileg illetékes adóhivatalban.

Az adószám vizsgálata
Kérjük, adatai megadásánál ügyeljen arra, hogy egyezzenek az adóhivatal által számontartott adatokkal. A Delticom OE SRL. köteles az adószámmal kapcsolatos adatokat a német szövetségi adóhivatalnak (Bundesamt für Finanzen) jóváhagyásra megküldeni. Amennyiben a személyével vagy cégével kapcsolatos információink eltérnek a hivatal által ismert adatoktól, a német adóhivatal negatív eredménnyel zárja a vizsgálatot.
Az adószám vizsgálata időigényes folyamat. A viszgálat eredményéig kötelesek vagyunk forgalmi adó felszámolásával kiállítani a számlát. Amint rendelkezésre áll az adóhivatal pozitív válasza, forgalmi adót nem számolunk fel a továbbiakban. Az idáig kiállított számlák helyett új, javított számlákat küldünk. Amennyiben idáig a forgalmi adót is beleszámolva egyenlítette ki a számlákat, a különbséget automatikusan jóváírjuk Önnek.
 Cégbejegyzésszám
Cégjegyzék szám
A bejegyzett cég száma amelyet az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adott. A vállalat akkor tekinthető önállónak, ha saját gazdasági tevékenysége van. A cégjegyzékszámot megtalálja a társaság által küldött cégjegyzékkivonatban.
Ha az ügyfélnek nincs cégjegyzékszáma, akkor fel kell mutassa annak bizonyítékát, hogy önálló vállalkozó.© 2001-2024 Delticom AG - gumik123.com - swebd10